CREDIT CARD — FULL INFORMATION/W2 — DUMPS 101/201 — BANK LOGIN Forum Index CREDIT CARD — FULL INFORMATION/W2 — DUMPS 101/201 — BANK LOGIN
WU BUG SOFTWARE - SHIP ITEMS STORE - MAKE ORDERS
 
 ->Click here To Forum<- 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nike vill att du - och din avatar - ska testa sin nya sko

 
Post new topic   Reply to topic    CREDIT CARD — FULL INFORMATION/W2 — DUMPS 101/201 — BANK LOGIN Forum Index -> Sell Full Information
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Alphonsoat19Joined: 01 Apr 2018
Posts: 3

PostPosted: Sun Apr 01, 2018 6:16 am    Post subject: Nike vill att du - och din avatar - ska testa sin nya sko Reply with quote

Hoppa på en löpband kan verka som definitionen av körning på plats, men med virtuell verklighet tar Nike air max 97 sverige några löpare över Kinesiska muren och Frihetsgudinnan.

För att främja den nya Nike React Flyknit-löpskoen, samarbetade varumärket med långsiktiga reklampartners Wieden + Kennedy Shanghai för att lansera ett interaktivt videospel där shoppare efter att ha snörat sina sneakers blivit karaktärer i Reactlands värld. Kunder skapar avatarer av sig själva och sedan navigera genom spelets skogar och hustak under jogging (i verkligheten) på en löpband i tre minuter.

Nike air force 1 herr hoppas att erfarenheten, som var öppen för några veckor tidigare i månaden, kommer att sälja spelare på sin skos lätta och snabba design. Men varumärkets användning av virtuell verklighet förstärker också vikten av teknik för återförsäljare som letar efter innovativa sätt att öka marmorförsäljningen.

"Riket mellan digitalt och fysiskt kommer att fortsätta att blanda eller slå samman för att förbättra kundens upplevelse", säger Ellen Schmidt-Devlin, verkställande direktör och medgrundare av programmet för sportprodukthantering vid University of Oregon Lundquist College of Business . "Det gör det möjligt för kunden att vidare engagera sig med ett varumärke, förhoppningsvis att flytta dem vidare i köttrakten."

Nike air max 97 rea videospelet är tillgängligt på utvalda kinesiska butiker i Shanghai, Beijing, Guangzhou och Chengdu. Spelare skannar sina foton för att skapa en avatar. Sedan joggar de medan de håller en liten fjärrkontroll som hjälper sina karaktärer att hoppa över tåg eller de havsblå hustaken i Santorini. Ju längre löpare går, desto högre visas de på topplistan. När de tre minuterna har gått upp får spelarna en 10-sekunders video av deras kör att dela på sociala medier.

"Tekniken hjälper människor att se på sporten olika och ger människor en annan åtkomstpunkt", säger Ilana Finley, kommunikationsdirektör för Nike huarache run ultra dam. "För dem som känner att de inte är löpare eller de aldrig kan gå ut och köra 5K eller 10K, ger det dem en chans att uppleva sporten på ett sätt som möter dem på den plats de är."

Matt Powell, vice vd och senior idrottsgren analytiker för NPD Group, sade att nyckeln för varumärken är att ha kunder "uppleva produkten." I Nike-fallet ingår det att visa shoppare hur en sko känner "utan att behöva gå ut på vägen och köra den."

Ofta sade Powell att han märker att företag använder virtuell verklighet för att marknadsföra saker som i verkligheten fyller utrymme - som en soffa som måste passa in i ett rum. Men han sa att det var första gången han hade sett tekniken som används för att främja skor.

Schmidt-Devlin sa att den virtuella verkligheten fortfarande är ett begränsat alternativ till återförsäljare, delvis på grund av den höga kostnaden för att utveckla erfarenheten. Men North Face, NBA och OS har använt virtuell verklighet för marknadsföring, säger Schmidt-Devlin.

I en video av "Reactland" som publiceras av Wieden + Kennedy Shanghai snörar en kvinna upp sina skarpa vita Nike air force 1 low dam sneakers och leder hennes avatar genom en pandaskog och förbi den stora sfinxen i Giza. När hennes karaktärsgenomgångar genom Times Square lyfter kvinnan sina armar i luften i firandet.

Hennes avatar har just gått över målstrecket.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREDIT CARD — FULL INFORMATION/W2 — DUMPS 101/201 — BANK LOGIN Forum Index -> Sell Full Information All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity